Coronavirus

13. marts 2020

Coronavirus

Udviklingen og udbredelsen af Coronavirus COVID-19 betyder, at vi som forsyningsselskab må agere ansvarligt.

Som forsyningsvirksomhed skal vi sikre forsyningen til vore forbrugere. På værket er der ekstra fokus på hygiejne og vi forsøger så vidt muligt at begrænse den fysiske kontakt som håndtryk osv. Det betyder bl.a., at almindelige forbrugerservice og forbruger besøg ikke foretages i uge 12 og 13, 2020.

Er der forbrugere der ingen varme har eller er der i øvrigt problemer med forsyningen, så ring til værket. Vi vil altid servicere i sådanne situationer.

Telefonerne er åbne som altid. Det vil altid være muligt at få kontakt til Vagthavende eller til Driftsleder. Kontoret vil være delvis bemandet i ugerne 12 og 13, 2020. Fra kontoret kan der forventes lidt længere svar tider ved henvendelse på e-mail.

Værkets ordinære generalforsamling er planlagt til den 30. april 2020. Vi vil orientere senere om der sker ændringer i forhold til dette.

Vi håber på forståelse for ovennævnte og håber der vil være så lidt gene af denne specielle situation som muligt. Vi følger udviklingen og udmeldinger fra offentlige myndigheder.